- NGL.media - https://ngl.media -

Прокуратура “програла” ще чотири гектари в Брюховичах

04.06.2013 @ 09:01 в Новини

Львівський апеляційний господарський суд задовільнив [1] апеляційну скаргу ТОВ “СервісПет” на рішення суду, згідно з яким у товариства витребували ділянку площею 4,23 га в Брюховичах та повернули її у розпорядження держави в особі Кабінету Міністрів України. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як повідомляли [2] “Н.Г. Львів”, мова йде про рекреаційні землі, які Брюховицька селищна рада незаконно вилучила у місцевого лісництва і у 2008 році продала ПП “Буддизайн” та ТОВ “Новобуддизайн”. Ці компанії перепродали землю далі. Зокрема, “СервісПет” стало власником 4,23 га.

У січні цього року прокуратура домоглася [3] визнання недійсним Державного акту на право власності на дану земельну ділянку та повернення її у розпорядження держави. Під час розгляду апеляційної скарги ТОВ “СервісПет” вказувало, що підприємство є добросовісним набувачем майна. А Брюховицька селищна рада надіслала відзив, у якому попросила суд задоволити апеляційну скаргу “СервісПет”, скасувати січневе рішення господарського суду та відмовити у задоволенні позовних вимог прокурора Шевченківського району Львова. Суд став на бік “добросовісних набувачів”.

Власником ТОВ “СервісПет” є Марян Говда.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/06/04/protsyk-dopomih-prokuraturi-prohraty-sche-chotyry-hektary-v-bryuhovychah/

URLs in this post:

[1] задовільнив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/31503235

[2] повідомляли: http://nikorupciji.org/2013/04/25/komu-distanutsya-18-hektariv-u-bryuhovychah/

[3] домоглася: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29008172

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.