- NGL.media - https://ngl.media -

У Львові з фірмою, яка виграла двомільйонний тендер поштарів, розірвуть договір

27.02.2013 @ 08:45 в Новини

Львівський апеляційний господарський суд залишив без задоволення апеляційну скаргу ТОВ “Одиниця України” на рішення господарського суду, яким визнано недійсним договір між цією фірмою та поштою. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

В 2011 році “Одиниця України” виграла тендер на капітальний ремонт фасадів будівель Львівського зонального вузла оброблення пошти з улаштуванням благоустрою за майже 1,8 млн грн. Однак після перевірки закупівлі прокуратурою Франківський райвідділ міліції порушив кримінальну справу по факту підробки ліцензії на роботи, яка була видана ТОВ “Одиниця України”. Відтак на момент укладення договору фірма не мала спеціального дозволу на капітальний ремонт.

У суді представник “Одиниця України” переконував, що згідно умов договору роботи відносяться до поточного ремонту будівлі, а тому не підлягають ліцензуванню. Однак суд вказав на те, що в пункті 1.1. договору зазначено, що мова йде саме про роботи з капітального ремонту фасадів. Фірма так і не подала суду ліцензії, яка б діяла в момент укладення договору.

Раніше повідомлялося, що ТОВ “Одиниця України” виконала [1] 80% робіт, передбачених договором. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/02/27/z-firmoyu-yaka-vyhrala-dvomiljonnyj-tender-na-remont-prymischennya-lvivskyh-poshtariv-rozirvut-dohovir/

URLs in this post:

[1] виконала: http://portal.lviv.ua/news/2011/12/29/120722.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.