- NGL.media - https://ngl.media -

У Львові з’явився тендерний новачок, який пропонує удвічі менші ціни

21.12.2012 @ 11:21 в Новини

Малехівська сільрада Жовківського району Львівської області замовила будівництво каналізаційної насосної станції в селі у ТОВ “Євромережі” за 780 тис. грн. Гроші на це візьмуть з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та місцевого бюджету. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Два інших учасники торгів, ТзОВ “Енергоресурс-монтаж” та ПП “Промтехвод-Ч”, пропонували виконати ці роботи за 1,5 та 1,7 млн грн відповідно, що значно більше за пропозицію ТзОВ “Євромережі”. Це перша перемога цієї фірми на тендері. Про будь-який попередній досвід компанії інформація відсутня. Товариство зареєстровано у Львові, на вулиці Мучній, 32.

На початку грудня Малехівська сільрада також замовила будівництво відпочинкового комплексу [1] за 3,84 млн грн.

Як відомо, ТОВ “Євромережі” брало участь у тендері на реконструкцію очисних споруд в Радехові [2], однак програло з найдешевшою пропозицією через відсутність усіх необхідних документів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2012/12/21/u-lvovi-zyavyvsya-tendernyj-novachok-yakyj-proponuje-udvichi-menshi-tsiny/

URLs in this post:

[1] відпочинкового комплексу: http://ngl.media/2012/12/03/dlya-troh-tysyach-meshkantsiv-malehova-zbuduyut-vidpochynkovyj-kompleks/

[2] реконструкцію очисних споруд в Радехові: http://ngl.media/2012/12/21/radehiv-zamovyv-remont-ochysnyh-sporud-na-dva-miljony-u-firmy-yaka-vzhe-proshtrafylas-v-ternopoli/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.